Autodesk Vault migratie succesvol verlopen

Afgelopen maand heeft PDSolutions in samenwerking met Cadac Group te Heerlen succesvol een migratie afgerond. Doel van deze migratie was het omzetten van een volledige Vault Basic 2014 (150 GB) omgeving naar een Vault Professional 2015 omgeving.

Omdat de Vault omgeving alle CAD-modellen bevat die dagelijks door een groep van twintig engineers gebruikt wordt, was het zaak dat deze migratie zo soepel en spoedig mogelijk zou verlopen. PD Solutions heeft zich voornamelijk gericht op de voorbereidingen en met het draaiboek van de twee migratie dagen, het instrueren van gebruikers en de begeleiding van de installatie van alle cadstations.

Cadac heeft zich gericht op de inrichting van de nieuwe serveromgeving, het maken van de backup,  restoren van de data in de nieuwe omgeving en het voorbereiden van de deployments voor de cadstations.

Ondersteund door medewerkers van de klant zijn alle stations in enkele uren omgezet met de nieuwe Autodesksoftware en konden alle engineers maandag’s verder met hun werk in de nieuwe omgeving.

De volgende stap zal het implementeren van de PDM workflows zijn. PD Solutions zal de klant begeleiden met het vaststellen van de huidige en gewenste manier van werken om zo de gewenste inrichting van de processen in het PDM systeem te kunnen bepalen. Denk hierbij aan vrijgave proceduren, rechten en rollen structuur, revisie methodiek etc.