Begeleiding ‘configure to order’ Polem Lemmer

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op het gebied van polyester silo’s en tanks. De producten van Polem zijn voor een groot deel gestandaardiseerd. Echter de combinatie van opties en varianten zorgt ervoor dat bijna elke silo of tank klantspecifiek is.

Met verschillende complexe excelsheets worden producten gedefinieerd om verkoopprijzen te bepalen. Op het moment dat de aanbieding een order wordt, gebruikt werkvoorbereiding de uitkomst van de excelsheets om de stuklijsten in ERP in te voeren.  Om het risico op fouten in dit proces te verkleinen (geen handmatige invoer van stuklijsten) en beheersproblemen die ontstaan met deze excelbestanden te elimineren, is gekozen voor Merkato.

PD Solutions heeft in opdracht van Quootz b.v. de training verzorgt en geeft Polem ondersteuning bij de verdere implementatie.