Stilte of storm?

2020 is voor iedereen een bijzonder jaar geweest waar sommige branches volledig zijn stilgevallen terwijl andere markten juist een stormachtige periodes doormaakten met recordomzetten.

Op deze site is het ook even stil geweest met berichten, maar van ”stil zitten’ is geen sprake geweest. Letterlijk was het juist wel stil zitten op het kantoor thuis, want veel bezoeken op locatie bij de klanten zijn er na Maart 2020 niet geweest!

Maar kijkende naar het werk was er meer sprake van storm! Er zijn veel bedrijven geweest die juist deze periode hebben aangegrepen om de vrijgekomen tijd in te vullen met het starten of wederom oppakken van hun interne verbeterprojecten. En Configure to Order, of Sales configuratie staat dan al snel in de top 3 van te bereiken doelen.

Dit heeft geresulteerd in het begeleiden van een aantal mooie implementatietrajecten van de Merkato configurator die in 2021 hun vervolg zullen krijgen!

P.Prins 2021